Kulinaris Kolbotn Håndballcup er helt avhengige av våre samarbeidspartnere for å kunne arrangere cup. Derfor er vi veldig stolte av å presentere våre partnere.Made in Kolbotn! Kulinaris er i dag en veldrevet iskremfabrikk på Kolbotn, som selger til både matbutikker, isbarer, hoteller og restauranter i hele landet – og hver eneste dag handler kompromissløst om det ene og viktige målet:   Å lage verdens beste iskrem og sorbet!

OBOS bygger framtidens samfunn og oppfyller boligdrømmer. OBOS er Norges største boligbyggelag og boligforvalter, en av Nordens største boligbyggere og et samvirkeforetak som er eid av medlemmene.
Nettec leverer nettverksutstyr og tjenester til kunder som er svært avhengig av pålitelig kommunikasjon. Derfor leverer vi kun de beste produktene, kombinert med høy kompetanse, og en support du kan forvente deg mye av – fordi «det er viktig at det fungerer!» Nettec er lokale og holder til på Kolbotn.

Solheim Reklame har i femti år hjulpet lokale bedrifter med å synes, og tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester innen fysisk profilering. Vi har lang erfaring med bildekor, skilt, messeutstyr, folieprodukter og storformat Print. I tillegg tilbyr vi alt av reklame artikler, arbeidstøy, firmagaver osv. Gjør det enkelt, bruk 1 leverandør til all deres profilering. Sammen finner vi de beste løsningene for dere.Pizzabakeren er en av de raskest voksende pizzakjedene i landet. Kjeden har på svært kort tid satt seg på Norgeskartet med over 150 utsalgssteder pr. i dag – og mer skal det bli. Mottakelsen i markedet har vært fantastisk og lovordene er mange for pizzaen med de nybakte bunnene og den gode smaken. Virksomheten er basert på take-away – enten henter du pizzaen selv eller så kommer vi og leverer den rykende fersk der du er. Pizzabakeren Kolbotn holder til på Tårnåsen senter og tilbyr i tillegg mulighet for utkjøring til bedrifter på dagtid.Kiwi Sønsterudveien er med oss på laget i år. KIWI er den yngste av lavpriskjedene. Det gir dem en utfordrerrolle som de trives godt med og innebærer at de må tørre å gjøre ting som bidrar til å skille seg ut fra konkurrentene sine.Oppegård Avis er distriktets lokalavis. Den er laget av, med og for folk i Oppegård.  Oppegård Avis kommer gratis i postkassen hver torsdag. I tillegg er den oppdatert 24 timer i døgnet på oavis.no! Oppegård Avis vil ta masse bilder under cupen, og publisere fortløpende på sine nettsider.

 

Hummel er Kolbotn ILs utstyrsleverandør.

Rush er et innendørs aktivitetssenter med trampoliner på vegger og gulv. Her kan både barn og voksne utfordres med spretne aktiviteter og høye triks. Rush har egen kafe og arrangerer bursdagsfester, utdrikningslag og andre arrangementer for skoler, foreninger og bedrifter. Vårt mål er å være den kuleste opplevelses- og aktivitetsparken i ditt nærmiljø.