Kulinaris Kolbotn Håndballcup er helt avhengige av våre samarbeidspartnere for å kunne arrangere cup. Derfor er vi veldig stolte av å presentere våre partnere.Made in Kolbotn! Kulinaris er en veldrevet iskremfabrikk på Kolbotn, som selger til både matbutikker, isbarer, hoteller og restauranter i hele landet – og hver eneste dag handler kompromissløst om det ene og viktige målet:   Å lage verdens beste iskrem og sorbet!


Nettec leverer nettverksutstyr og tjenester til kunder som er svært avhengig av pålitelig kommunikasjon. Derfor leverer vi kun de beste produktene, kombinert med høy kompetanse, og en support du kan forvente deg mye av – fordi «det er viktig at det fungerer!» Nettec er lokale og holder til på Kolbotn.

Holi leverer innovative lyd, lys og bildeløsninger for skoler, kulturbygg, idrettsanlegg og næringsbygg over hele Norge gjennom vårt selskap Audiens x Holi AS. Gjennom Holi Norge AS tilbyr vi rådgivning, produksjonsledelse og teknisk gjennomføring av arrangementer og events. Vi leverer alt innen scene, lyd, lys, AV, kamera m.m.

http://www.audiens.no   http://www.holi.no