Legg til Rush-disco

BLI MED PÅ DISCO OG SPRETT HOS RUSH!

Disco har vært en cuptradisjon nærmest helt siden Kolbotn Cup så dages lys, men i år har vi noe som er enda bedre! Da kan du utfolde deg i trampolineparken hos Rush til disco-rytmer!

Rush er et innendørs aktivitetssenter med trampoliner på vegger og gulv. Her kan både barn og voksne utfordres med spretne aktiviteter og høye triks. Rush åpnet Norges første store trampolinepark juni 2016, og har siden da etablert seg med mange parker rundt om i landet.

Parkene har egen kafé  og målet er å være den kuleste opplevelse- og aktivitetsparken i nærmiljøet.

Rush-Diskoen arrangeres lørdag kveld fra kl. 18.00 til 22.00. Det koster kroner 100,- per person for en time. Hvis du ikke har antiskli-sokker fra før kan du kjøpe det på Rush til kroner 35,-

Hvis laget ditt ønsker å bestille Rush-disco, melder du din interesse samtidig som du melder på laget. Når kampoppsettet er klart, vil tid for Rush-disco bli tildelt laget deres. Diskoen er delt opp i  tre puljer à en times hopping. (Oppmøte senest 15 minutter før for registrering/sikkerhetsvideo etc.) Tilgjengelige tider er klokken 17.45 – 19.00, 18.45 – 20.00 og 19.45 – 21.00.

PS: Dersom du allerede har meldt på lag til turneringen, og ønsker å delta på Rush-disco så kan du gå inn i påmeldingen og velge «endre påmelding» og deretter bestille produktet «Rush».

Les mer om Rush her.