SOSIALE AKTIVITETER

En håndballcup handler mye om det sosiale og de opplevelsene man får både på og utenfor håndballbanen. Gode vennskap med lagkamerater knyttes enda tettere, og det gjøres nye bekjentskaper på tvers av lag.

Kulinaris Kolbotn Håndballcup ligger i et område som har mange forskjellige aktivitetstilbud i nærheten. Her er en oversikt over noen av dem:

Dra til fornøyelsesparken Tusenfryd

For andre opplevelser utenfor håndballbanen kan vi anbefale masse fart og moro i Norges største fornøyelsespark, Tusenfryd.

Parken ligger ca. 10-15 min. kjøring med bil fra Sofiemyrhallen.

For mer info om attraksjoner se tusenfryd.no og veibeskrivelse her.

Dra på spa!

The Well er Nordens største spa- og badehus, og er med sine 10.500 kvadratmeter et fantastisk opplevelsesparadis for voksne (over 18 år) med unike spa- og badeopplevelser, både inne og ute.

Anlegget har 11 ulike bassenger, 15 forskjellige saunaer og dampbad, nesten 100 dusjer, fossefall og onsen, orientalsk hamam, marokkansk rhassoulbad og mye, mye mer – inkludert restaurant!

Se thewell.no for informasjon om priser og behandlingspakker.

Shopping

For de som liker shopping finnes det flere muligheter, både i og utenfor Oppegård. Flere av Østlandets beste shoppingsentere finnes i nærheten av cupen.

Følgende lokale shoppingsteder finnes:

Kos deg i svømmehallen

Sofiemyr svømmehall ligger i samme hall som Sofiemyrhallen og har et basseng på 12,5 x 25 m og et lite basseng for svømmeopplæring.

Hallen har sklie og klatrevegg for barn og ungdom. Det er garderober med badstuer og egne garderober for funksjonshemmede.

Ledsagerbevis aksepteres. Sofiemyrhallen har også trimrom.

Svømmehallen ligger i samme bygg som Sofiemyrhallens håndballkamper spilles i.

Oslo Klatrepark

Oslo Klatrepark ligger ved Bånkall gård øverst i Groruddalen i hovedstaden, rundt tretti minutters kjøring fra Sofiemyrhallen. Her vil du oppleve utfordrende og rå opplevelser høyt og lavt i Oslos tretopper.

Parken har over 70 elementer fordelt på 8 spennende løyper, med flere Tarzanhopp og mange Ziplines. Løypene varierer i både høyde og vanskelighetsgrad, så her er det noe for alle.

Dersom du er interessert i å vite mer om priser og sikkerhetsregler, kan du gå inn på www.osloklatrepark.no for å besøke klatreparken på nett. Det kan her være greit å sette seg inn i de forskjellige attraksjonene og tilbudene før man reiser for å klatre, og ikke minst ta en nøye kikk gjennom sikkerhetsreglene.

Rush Trampolinepark på Rosenholm

Velkommen til et eldorado av trampoliner på både vegger og gulv!  Hos Rush kan du øve på hopp og triks, kaste deg ut i skumgroper fra høye tårn, spille basket- eller kanonball på trampolinebane og kjempe som en gladiator. Her utfordres alle, uansett alder og nivå. Parken har egen Café med sitteplasser der du kan se utover parkens aktiviteter. Sjekk ut mer om tilbudet på http://www.rushtrampolinepark.no/.

Dra på badeland

Østfoldbadet Friskhetssenter i Askim er et komplett, moderne badeland og treningssenter. Det er 8 bassenger i alt fordelt på 850 kvadratmeter vannflate.

Badet har 25 m idrettsbasseng, bølgebasseng med 80 cm høye bølger, lekebasseng, terapibasseng 34 oC, 12,5 opplæringsbasseng med heve- og senkebunn 34 oC, boblebad, utendørs massasjebad og kaldstamp.

Badelandet kan by på klatrevegg, strømkanal, strandsone, grotte, tre rutsjebaner (76 meter, 62 meter og 30 meter), fire stupebrett/-plattformer (1 meter, 2,7 meter, 3 meter og 5 meter), dampbadstu og tørrbadstu.

Pyramiden aktivitetspark på Kolbotn

Sentralt i Kolbotn sentrum er det bygget et nærmiljøanlegg for ungdom. Dette er et utrolig flott og innholdsrikt anlegg med mange forskjellige aktiviteter! Aktivitetsparken er laget for sykkel, rulleskøyter, skating og klatring. Anlegget er på 900 kvadratmeter på en betongflate, og er ca. 30 x 95 meter. Det anbefales hjelmbruk og beskyttere for knær, albuer og håndledd. Hold mat og glassflasker utenfor selve skateområdet. Bruk avfallsbeholdere. Motorkjøretøy er forbudt. Se også egne kjøreregler for parken i parkområdet. Lyset står på frem til kl. 22.00. Bruk lysbryteren ved toalettet for å aktivere lyset hvis det ikke kommer på. Parken brukes på eget ansvar! NB! Bruk avhenger av været!